Behandlingar

Plastikkirurgi
Armplastik
Bröstförminskning
Bröstförstoring
Bröstlyft
Bukplastik
Facelift
Fettransplantation
Fettsugning
Halslyft
Indragna bröstvårtor
Näsplastik
Pannlyft / Ögonbrynslyft
Short scar facelift
Utstående öron
Vårtgårdsförminskning
Övre och undre ögonlock

Armplastik

Med åldern blir huden mindre elastisk och man får lättare fettdepåer. Det kan på armarna ge besvär i form av överskottshud och fett vilket kan vara störande både kosmetiskt och även kännas trångt i kläderna.

Konsultation

Inför armplastik bör du komma på en konsultation där du får ange dina besvär och får information om ingreppet. Vi vill se om du lämpar dig för en operation och vad som kan uppnås genom att genomföra en armplastik på just dig. Vi försöker realistiskt beskriva vad operationen innebär, vilket resultat som kan förväntas samt vilka eventuella komplikationer som kan uppstå. Varje operation planeras efter dina/individens behov.

Operation

Armplastik utförs ofta i narkos men kan i vissa fall göras i lokalbedövning. Till att börja med sprutas fettsugningsbedövning lokalt. Sedan utförs fettsugning innan man lägger ett snitt längst insidan av överarmen – ibland in i armhålan. Längden av detta snitt beror på hur mycket man måste sträcka på huden. Ärren brukar vara röda från början men bleknar under de första månaderna efter din armplastik. Ett ärr kommer dock alltid att finnas. En armplastik utförs oftast i narkos och ta ca en till två timmar. Armarna bandageras med kompressionsplagg.

Efter operationen

  • Ta det lugnt första dagarna
  • Förband 3 dagar
  • Gördel 4-6 veckor (går vara utan ibland)
  • Tejpa ärren 2-3 månader
  • Ej sola på ärren
  • Träning efter ca 6 veckor (armarna)
  • Återbesök 6-8 veckor

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!

Garanterat resultat

På Specialistkliniken eftersträvar vi alltid att du är helt nöjd efter en behandling hos oss. Det är vår Trygghetsgaranti – vi erbjuder kostnadsfri justering* och obegränsat antal återbesök.
När du är nöjd är vi nöjda!
*gäller ej om man önskar byta storlek på implantat


Se exempel på före/efter för att se vilka resultat du kan förvänta dig. Avdelningen frågor och svar innehåller mycket matnyttig information före, inför och efter ett ingrepp.

 

så säger våra kunder

Bokade konsultation hos Dr Göran Stålhult och kände direkt stort förtroende för honom.
Han gick noga igenom vad jag kunde förvänta mig utav operationen och hur den skulle utföras.

Lena B.
Behandling: Estetisk plastkirurgi

Så nöjd över både resultatet och omvårdnaden. Tack Dr Magnus Andersson för ett snyggt resultat och fint bemötande. Tack även till övrig personal, jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Pernilla S.
Behandling: Bukplastik