Behandlingar

Plastikkirurgi
Armplastik
Bröstförminskning
Bröstförstoring
Bröstlyft
Bukplastik
Facelift
Fettransplantation
Fettsugning
Halslyft
Indragna bröstvårtor
Näsplastik
Pannlyft / Ögonbrynslyft
Short scar facelift
Utstående öron
Vårtgårdsförminskning
Övre och undre ögonlock

Bukplastik

Många män och kvinnor lider av fettöverskott på buken efter en viktnedgång eller graviditet. Ibland kan detta åtgärdas med fettsugning, men finns det ett hudöverskott kan det behövas en bukplastik för att uppnå ett bra resultat. Ingreppet kan se olika ut beroende på hur överskottet ser ut. Man kan då behöva en full bukplastik eller nedre bukplastik.

Han man genomgått en eller flera graviditeter eller tidigare haft kraftig vikt kan man ha uttänjda bukmuskler som åtgärdas samtidigt. I vissa fall kan det även vara nödvändigt att kombinera en fettsugning med en bukplastik, för att uppnå bäst resultat.

Konsultation

Vid konsultationen går Du och din plastikkirurg igenom dina behov och önskemål för att sedan komma fram till det ingrepp som är passande för just Dig. Du får information om eventuella risker samt komplikationer och om det räcker med en fettsugning eller om det är nödvändigt med en bukplastik.

Operation

Ingreppet utförs i narkos. Snittet läggs nere vid blygbenet från höft till höft. Huden stramas upp och överflödig hud avlägsnas. Vid en stor bukplastik måste man även flytta på naveln. Såren sys ihop med stygn som kroppen tar hand om. Efter operationen sover du en natt på kliniken.

Efter operationen

  • Gå framåtlutad i 3 dagar
  • Ta gärna promenader, men avvakta med aktiv träning i 2 månader
  • Använd gördel i 2 månader
  • Tejpa ärren och undvik solexponering så länge de är röda
  • Ibland behöver du sjukskrivning, beroende på vilket jobb du har

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!

Garanterat resultat

På Specialistkliniken eftersträvar vi alltid att du är helt nöjd efter en behandling hos oss. Det är vår Trygghetsgaranti – vi erbjuder kostnadsfri justering* och obegränsat antal återbesök.
När du är nöjd är vi nöjda!
*gäller ej om man önskar byta storlek på implantat


Se exempel på före/efter för att se vilka resultat du kan förvänta dig. Avdelningen frågor och svar innehåller mycket matnyttig information före, inför och efter ett ingrepp.

 

så säger våra kunder

Bokade konsultation hos Dr Göran Stålhult och kände direkt stort förtroende för honom.
Han gick noga igenom vad jag kunde förvänta mig utav operationen och hur den skulle utföras.

Lena B.
Behandling: Estetisk plastkirurgi

Så nöjd över både resultatet och omvårdnaden. Tack Dr Magnus Andersson för ett snyggt resultat och fint bemötande. Tack även till övrig personal, jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Pernilla S.
Behandling: Bukplastik