Behandlingar

Plastikkirurgi
Armplastik
Bröstförminskning
Bröstförstoring
Bröstlyft
Bukplastik
Facelift
Fettransplantation
Fettsugning
Halslyft
Indragna bröstvårtor
Näsplastik
Pannlyft / Ögonbrynslyft
Short scar facelift
Utstående öron
Vårtgårdsförminskning
Övre och undre ögonlock

Halslyft

Vid åldrande förändras området runt haka och hals genom att hud och muskler förslappas och det kan bildas ett överskott. Det kan också vara ett överskott av fett under hakan.

Enbart fettsugning under hakan och på halsen utan uppstramning av hud fungerar bra endast då det ej är ett hudöverskott.
Vid halslyft stramas muskler och hud upp och man skapar en tydligare profil och jämnare hals.

 

Konsultation

Vid en konsultation innan operationen går Du och Din kirurg noga igenom Dina önskemål och förutsättningar. Din kirurg utför en noggrann analys av Ditt ansikte. Du kommer att informeras om ingreppet, risk för komplikationer, eftervård samt förväntat resultat, då det är viktigt att ha realistiska förväntningar. Ingreppets omfattning fastställs utifrån Dina önskemål, mängden hudöverskott och hudens elasticitet.

 

Operation

Utförs i sedering samt lokalanestesi. Fettsugning haka-hals samt snitt från framför örat till hårlinjen bakom örat, huden lossas och underliggande muskulatur stramas upp med speciella djupa stygn. Operationen tar ca 2 timmar.
I de fall där det är en isolerad isärdragning av ytlig halsmuskulatur kan ett enklare ingrepp utföras med ett snitt under hakan..

 

Efter operationen

°Du blir kvar på kliniken ca 2 timmar.

°Förbandet byts vanligen dagen efter till gördel som bärs under 1 vecka.

°Återbesök efter ca en månad.

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!

Garanterat resultat

På Specialistkliniken eftersträvar vi alltid att du är helt nöjd efter en behandling hos oss. Det är vår Trygghetsgaranti – vi erbjuder kostnadsfri justering* och obegränsat antal återbesök.
När du är nöjd är vi nöjda!
*gäller ej om man önskar byta storlek på implantat


Se exempel på före/efter för att se vilka resultat du kan förvänta dig. Avdelningen frågor och svar innehåller mycket matnyttig information före, inför och efter ett ingrepp.

 

så säger våra kunder

Bokade konsultation hos Dr Göran Stålhult och kände direkt stort förtroende för honom.
Han gick noga igenom vad jag kunde förvänta mig utav operationen och hur den skulle utföras.

Lena B.
Behandling: Estetisk plastkirurgi

Så nöjd över både resultatet och omvårdnaden. Tack Dr Magnus Andersson för ett snyggt resultat och fint bemötande. Tack även till övrig personal, jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Pernilla S.
Behandling: Bukplastik