Behandlingar

Hud
Laserbehandling

Laserbehandling

Lider du och vill bli av med oönskad hårväxt för gott, och slippa vaxa, raka eller plocka hår. Vi erbjuder skonsamma metoder för att ta bort hår permanent med hjälp av laser.

Vid en estetisk laserbehandling används laserteknik för att omvandla ljus till värme, som åstadkommer förändringar i hårsäckarna och gör att håret slutar växa.

Laserljuset går ner genom hårkanalen till roten, som sedan bränns bort.

Det är mycket effektivt för att ta bort oönskad hårväxt, och bygger på att högintensivt ljus dras till mörkt pigment. Laserpulserna kan kännas som små stick men i övrigt är behandlingen skonsam och inte smärtsam. Hur lång tid behandlingen tar beror på hur stort område som ska behandlas. Ett mindre område tar endast några få minuter.

Våra specialiserade sjuksköterskor, hudterapeuter och läkare är utbildade experter med lång erfarenhet av samtliga typer av laserbehandlingar för hårborttagning. Efter en konsultation rekommenderas vilken typ av laser och behandling som passar bäst för det område du önskar åtgärda.

För att permanent ta bort oönskad hårväxt på kroppen eller i ansiktet krävs oftast en serie på fler behandlingar för att motverka samtliga stadier av hårets återväxt.

Det hår som ska tas bort bör rakas eller klippas av innan behandlingen påbörjas för bästa resultat. Viktigt att tänka på är att inte vaxa, plocka eller bleka håren på sex veckor före en behandling och du bör inte vara solbränd. Undvik solning (och solarium) fyra veckor före din behandling då en solbränd hy kan inte behandlas.

Efter behandlingen ska solning undvikas fyra veckor efter behandlingen. Använd alltid solskyddsfaktor spf 30 eller högre när du är utomhus. Det går bra att återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen och huden sköts på vanligt sätt. Håret i det behandlade området faller av efter ca 2 veckor.

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!

Garanterat resultat

På Specialistkliniken eftersträvar vi alltid att du är helt nöjd efter en behandling hos oss. Det är vår Trygghetsgaranti – vi erbjuder kostnadsfri justering* och obegränsat antal återbesök.
När du är nöjd är vi nöjda!
*gäller ej om man önskar byta storlek på implantat


Se exempel på före/efter för att se vilka resultat du kan förvänta dig. Avdelningen frågor och svar innehåller mycket matnyttig information före, inför och efter ett ingrepp.

 

så säger våra kunder

Bokade konsultation hos Dr Göran Stålhult och kände direkt stort förtroende för honom.
Han gick noga igenom vad jag kunde förvänta mig utav operationen och hur den skulle utföras.

Lena B.
Behandling: Estetisk plastkirurgi

Så nöjd över både resultatet och omvårdnaden. Tack Dr Magnus Andersson för ett snyggt resultat och fint bemötande. Tack även till övrig personal, jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Pernilla S.
Behandling: Bukplastik