VÅRA BEHANDLINGAR

Plastikkirurgi

Våra specialistutbildade plastikkirurger har lång erfarenhet av lyckad plastikkirurgi och erbjuder estetisk och rekonstruktiv plastikkirurg.

Vi eftersträvar och arbetar alltid för att uppnå naturliga och livsförhöjande resultat för våra patienter. Plastikkirurgi är sådan kirurgi som syftar till att genom ett ingrepp återställa eller förbättra en del av kroppen. Plastikirurgin kan återställa kroppsdelar efter sjukdomar och olyckor men också företas som skönhetsoperation. Estetisk plastikkirurgi kallas den som enbart görs i skönhetssyfte. Plastikkirurgi kan hjälpa folk som har skadats eller är missnöjda med något hos sig själva.

VILL DU SE DINA NYA BRÖST FÖRE OPERATIONEN?

Med Crisalix’s 4D teknologi har du möjlighet att se hur du kommer att se ut efter operationen med hjälp av AR. Ring till kliniken för att boka en kostnadsfri konsultation! Du kan också trycka på knappen nedan för att själv ladda upp dina bilder inför konsultationen.

Om du inte redan har bokat en tid för konsultation, så är det viktigt att du mailar eller ringer kliniken för att boka in en tid när du lagt in dina bilder. Länken på Crisalixsidan är tyvärr ännu inte kopplad till vårt bokningssystem.

Play Video
Välj behandling
Armplastik
Bröstförminskning
Bröstförstoring
Bröstlyft
Bukplastik
Facelift
Fettransplantation
Fettsugning
Halslyft
Indragna bröstvårtor
Näsplastik
Pannlyft / Ögonbrynslyft
Short scar facelift
Utstående öron
Vårtgårdsförminskning
Övre och undre ögonlock