fbpx
Specialistkliniken Umeå | BRÖST
21702
page-template-default,page,page-id-21702,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

BRÖST

Det kan finnas en hel del anledningar varför man vill göra en förändring av sina bröst. Man kan vara missnöjd med storleken eller formen, vilja återställa fasthet och fyllighet som försvunnit i samband med graviditet, ålderspåverkan eller större viktminskning. Det kan i andra fall röra sig om en förminskning för att avlasta rygg och axlar, samt att det kan bli enklare att utfärda vardagliga sysslor och utöva fysiska aktiviteter. Även män kan besväras av för stor byst, så kallad gynekomasti. Detta kan ge ett kvinnligt intryck och vara generande. I andra fall kan man lida av indragna bröstvårtor som kan orsaka en mängd olika problem. Det har inte bara estetisk betydelse för kvinnor, utan det kan också uppstå funktionella besvär.

 

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig/lämpliga för just dig, vi utgår från din kropp och dina önskemål, oavsett om det handlar om estetiska värden eller praktiska problem genom skada eller sjukdom.

 

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!