fbpx
Specialistkliniken Umeå | Halslyft
22332
page-template-default,page,page-id-22332,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

HALSLYFT

Korrektion av haka-, hals- och käklinje med fettsugning. Fettsugning av käklinje , haka och hals är en viktig del vid många ansiktslyftningar. Enbart fettsugning under hakan och på halsen utan borttagande av hud fungerar bra endast hos unga människor med elastisk hud. Resultatet blir både bra och stabilt i dessa fall. Häng under hakan och längs med käken gör att man ser betydligt äldre ut.

 

Halslyft, en nedre ansiktslyftning

Vid föryngring-återställande av ansiktet är ögonen det första och viktigaste, sedan haka och halskontur. Detta sker genom s k nedre ansiktslyftning – också kallat halslyft. Detta är en viktig del av alla hela ansiktslyftningar, men kan också göras som ett separat ingrepp, om munnen inte påverkas ogynnsamt för då måste man göra hela ansiktslyftet. Underliggande muskulatur i ansiktet och på halsen stramas upp med speciella djupa stygn. Operationen tar ca 2 timmar.
I de fall där det är en isolerad isärdragning av ytlig halsmuskulatur kan ett enklare ingrepp utföras med ett snitt under hakan..

 

Efter operationen

Efterförloppet är nästan alltid lätt för patienten. viss svullnad och missfärgning 7-12 dagar. Ett förband eller gördel bärs med fördel under 1 vecka.

 

 

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

 

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!