fbpx
Specialistkliniken Umeå | Indragna bröstvårtor
21994
page-template-default,page,page-id-21994,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

INDRAGNA BRÖSTVÅRTOR

Indragna bröstvårtor kan orsaka en mängd olika problem. Det har inte bara estetisk betydelse för kvinnor, utan det kan också uppstå funktionella besvär. Orsaken till indragna bröstvårtor beror i korthet på att de bindvävsstråk som finns mellan körtelgångarna i bröstet är för strama och korta.

Om man ha indragna bröstvårtor är det ofta svårt att amma eftersom barnet inte har själva vårtknoppen att suga på. Det finns speciella hjälpmedel till amning t.ex. amningsskydd, men det är inte alltid att det hjälper.

Andra problem som kan orsakas av indragna bröstvårtor kan vara eksem eller ansamling av smuts i den grop
som bildas.

 

 

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig, vi utgår från din kropp och dina önskemål, oavsett om det handlar om estetiska värden eller praktiska problem genom skada eller sjukdom.

 

 

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!