fbpx
Specialistkliniken Umeå | OM OSS
21530
page-template-default,page,page-id-21530,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

OM OSS

Flottarbyn Företagscenter påbörjade sin byggprocess under 2009, och inrymmer idag 15 företag varav ett är Specialistkliniken.

 

Redan när du för första gången sätter din fot på Flottarbyn Företagscenter får du en känsla av en plats där drivkraft och harmoni möts i en naturlig symbios. Så var det även på 50- talet, då det härifrån flottades över tio miljoner stockar genom Umeälven. Samtidigt ingav doften av timmer en rofylld känsla som kom att prägla hela området.
Idag drivs här några av Umeås främsta företag med full passion sida vid sida. Bland dessa finns specialister som med sin kompetens bidrar till att detta också är ett område för hälsa, rekreation och njutning. Oavsett anledningen till ditt besök, erbjuder Flottarbyn en kvalitativ upplevelse i en unik och rofylld miljö, med en ekologisk tappning.
Under den pågående byggprocessen av Flottarbyn Företagscenter började vi se potentialen av den stora röda gården och tankarna började om att bygga en modern läkarklinik. Sagt och gjort…

Specialistkliniken öppnades 7 januari 2015, och med sitt unika läge och härliga lokaler, ett stenkast från Umeälv, och två minuter från Umeå Airport, har Specialistkliniken ett centralt läge längs med E4:an, så det är lätt att besöka oss.

 

Specialistkliniken är en högteknologisk klinik i en unik och rofylld miljö, ett stenkast från Umeälv. Hos oss på Specialistkliniken kan du som patient känna dig trygg och få en säker omvårdnad från din första kontakt med oss till uppföljning och eventuella återbesök. Vår moderna klinik har en härlig mottagningsavdelning, två operationssalar samt en rofylld uppvakningsavdelning. Vår utrustning är inom den senaste teknologin så som laser, ultraljud och artroskopi. Vårt vårdteam består av plastikkirurger, hudläkare, ortopeder, allmänkirurger, narkosläkare och vårdpersonal.

Under våren 2015 kommer Flottarbyn att utveckla området ytterligare med att bygga ett SPA och Gym som kommer att stå färdigt under hösten 2015.

Vårt mål är att kunna erbjuda ett helhetskoncept, inom mental och fysisk rehabilitering.

 

Hos oss får du kompetens, kvalité och omtanke! Välkommen att besöka oss på Specialistkliniken!