fbpx
Specialistkliniken Umeå | Vårtgårdsförminskning
22112
page-template-default,page,page-id-22112,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

VÅRTGÅRDSFÖRMINSKNING

Ibland kan en del av oss uppleva att vårtgården för stor och vill åtgärda detta. Man kan åtgärda detta genom kirurgi. Kirurgin leder till tunna smala ärr kring vårtgården och påverkar ej amningsförmågan. Man kan uppleva känselbortfall i området i några veckor efter operationen.

Ingreppet sker i lokalbedövning. Man kan komplettera med lugnande om det behövs. Ingreppet tar ca en timme. Efter operationen får man vila i ett av våra uppvakningsrum i 2-3 timmar och får sedan åka hem med recept på smärtstillande. Återbesök sker till en av våra duktiga sjuksköterskor efter ca 2 veckor.

 

 

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig, vi utgår från din kropp och dina önskemål, oavsett om det handlar om estetiska värden eller praktiska problem genom skada eller sjukdom.

 

 

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!