fbpx
Specialistkliniken Umeå | ZOskin
24176
page-template-default,page,page-id-24176,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ZO® Skin Health

Hydrating Cleanser

Normal to Dry Skin

En skonsam rengöring som effektivt avlägsnar orenheter och make up. Den innehåller pantenol och allantoin som tillför fukt, lugnar ner och reducerar irritation hos en känslig och torr hud.

200 ml/6,7 fl. oz.

Pris 595 kr

 

Gentle Cleanser
All Skin Types

En mild rengöringsgelé som passar för alla hudtyper. Avlägsnar överflödigt talg, orenheter och make up. Efterlämnar huden frisk och ren.

200 ml/6.7 fl. oz.

Pris 595 kr

 

Exfolating Cleanser
Normal to Oily Skin

En exfolierande rengöring som målinrikat avlägsnar överflödigt talg och orenheter som kan täppa till porerna.

200 ml/6,7 fl. oz.

Pris 595 kr

 

Calming Toner

pH Balancer

Lugnande, pH balanserande toner som reducerar orenheter och stärker en svag och känslig hud.

180 ml/6 fl. oz.

Pris 535 kr

 

Exfoliating Polish

Denna mjukgörande peeling innehåller fina magnesiumkristaller som tar bort döda hudceller och ökar hudförnyelsen för en klar, mjuk och jämn hud.

Nettovikt 65 g/2,3 oz.

Pris 835 kr

 

Dual-Action Scrub

Effektiv peeling med både kemiska och fysikaliska exfolianter. Avlägsnar döda hudceller och överflödigt talg som kan leda till tilltäppta porer. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Nettovikt 116 g/4 oz.

Pris 716 kr

 

Complexion Renewal Pads

Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.

60 pads

Pris 595 kr

 

Oil Control Pads

Effektiva pads med 2 % salicylsyra avlägsnar överflödigt talg, orenheter och döda hudceller. Bidrar till att minska talgproduktionen och reducerar stora porer. Perfekt för att behandla orenheter och förebygga nya utbrott.

60 pads

Pris 809 kr

 

Brightalive® Skin Brightener

Denna formula utan retinol arbetar i flera steg för att dämpa framtoningen av mörka fläckar. Den bidrar till att minimera ojämn- heter samtidigt som naturliga enzymer exfolierar huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1395 kr

 

10% Vitamin C-Self Activating

Unik formula med en kraftfull dos av stabiliserad askorbinsyra som förnyar hudytan och ger lyster till huden. Produkten bidrar även till att minimera fina linjer och rynkor, samt skapa en jämnare hudton.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1195 kr

 

Retinol Skin Brightner 1%,0,5%,0,25% Retinol

Denna multifunktionella formula innehåller retinol och ingredienser som bidrar till att göra huden ljusare och jämnare. Produkten reducerar rodnad som beror på miljöpåverkan och bidrar till att förebygga framtida missfärgning. Produkten är idealisk som första steget i behandling av mörka fläckar och ojämn hudton. Den kan även användas som en förebyggande produkt efter annan behandling.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1495 kr, 1116 kr, 932 kr

 

Exfoliation Accelerator

Komplex med mjölk- och glykolsyra exfolierar bort döda hudceller och reducerar tilltäpptheter. Produkten ger en effektiv hudförnyelse samtidigt som den lugnar ner och skyddar huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 985 kr

 

 

Daily Power Defense

Anti-age formula med retinol som bidrar till att reducera linjer och rynkor, samt att förebygga skador i huden. Kraftfulla antioxidanter och DNA reparerande enzymer stödjer hudens naturliga reparationsprocess och säkrar en stark hudbarriär.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1995 kr

 

Growth Factor Serum 

Med tillväxtfaktorer i ett effektivt leverans- system bidrar denna formula till att stärka produktionen av kollagen och hyaluronsyra för en friskare hud. Produkten förebygger framtida ålderstecken, mjukar upp uttrycks- linjer och stärker huden.

30 ml/1 fl. oz.

Pris 1795 kr

 

Instant Pore Refiner

Ett oljefritt serum som bidrar till att mini- mera synliga porer. Har en dubbelverkande formula som också reducerar blank hud och ögonblickligen gör den mattare.

29 g/1 oz.

Pris: 795 kr

 

Radical Night Repair

En kraftfull anti-age produkt med hög koncentration retinol i ett patenterat leveranssystem. Bidrar till att reducera fina linjer och rynkor, förbättra hud- strukturen och jämna ut hudtonen. Ger en slätare, friskare hud med mer lyster.

60 ml/2 fl. oz.

Pris 2335 kr

 

Wrinkle + Texture Repair

Med hjälp av retinol och microemulsion- teknologi hjälper den här produkten att reducera fina linjer och rynkor samt reversera ålderstecken. Förbättrar hudens textur och fasthet samt förebygger framtida skador.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1895 kr

 

Enzymatic Peel

Peelingkräm som skonsamt förnyar hudytan. Jämnar ut och återfuktar samt ger en omedelbar lyster. Kan användas i ansiktet eller på kroppen.

50 ml/1,7 oz.

Pris 905 kr

 

Intense Eye Crème

Denna fuktgivande ögonkräm innehåller stabiliserat retinol och avancerade peptider som bidrar till att stärka huden och minimera fina linjer och rynkor runt ögonen. Ljusreflekterande pigment gör att mörka ringar under ögonen syns mindre.

15 ml/0,5 fl. oz.

Pris 1395 kr

 

Hydrafirm Eye Brightening
Repair Crème

Denna avancerade anti-age formula med retinol och ZPRO complex, arbetar målinriktat för att reducera linjer, mörka ringar och svullnad runt ögonen.

Nettovikt 15 g/0,5 oz.

Pris 1365 kr

 

Renewal Crème

En lätt kräm anpassad för alla hudtyper, även fet hud. Inkapslat retinol bidrar till att reducera fina linjer, medan antioxidanter och antiirritanter skyddar och lugnar ned huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1095 kr

 

Recovery Crème

Lugnande, rik kräm för torr och känslig hud. Ceramider återfuktar och förebygger fuktförlust medan retinol bidrar till att reducera fina linjer och rynkor. Stärker hudbarriären för en friskare hud.

50 ml/1,7 fl. oz.

Pris 1095 kr

 

 

Hydrating Crème

Tillför essentiell återfuktning till en irriterad, svag och torr hud dagligen och efter behandling. Den stöder hudens naturliga regenerering och gör att fina linjer syns mindre. De rika, fuktgivande egenskaperna återställer hudens barriär, och betaglukan bidrar till minskad rodnad.

Nettovikt 113 g/4 oz.

Pris 1095 kr

 

Correct + Conceal

Detta förebyggande och korrigerande täckstift minskar glansighet, behandlar samt lindrar aktiva utslag.

Nettovikt 2,5 g/0,09 oz.

Pris 495 kr

 

Sulfur Masque

Lermask med 10% svavel som dämpar och förebygger orenheter samt tilltäpptheter. Absorberar överflödigt talg, återfuktar och lugnar ner irriterad hud.

Nettovikt 85 g/3,0 oz.

Pris 595 kr

 

ROZATROL

Denna mångfunktionella produkt för röd och känslig hud normaliserar huden genom att reducera överflödigt talg som kan leda till inflammati- on. Den har även en exfolierande effekt och främjar mikrocirkulationen för att förebygga tidiga ålderstecken.

50 ml/1,69 fl. oz. U.S.

Pris 1195 kr

 

Sunscreen + Primer
Broad-Spectrum SPF 30

Solskydd med primer som ger en mjuk, silkesmatt finish för en jämnare applicering av make up. Skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.

30 ml/1 fl. oz.

Pris 865 kr

 

Broad-Spectrum
Sunscreen SPF 50

Lätt solkräm som passar även de känsligaste hudtyperna eller för de som behöver extra skydd efter behandling. För både ansikte och kropp. Skyddar mot den skadliga effekten av UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A samtidigt som den återfuktar.

Nettovikt 118 g/4,0 oz.

Pris 795 kr

 

Smart Tone
Broad-Spectrum SPF 50

Ett lätt solskydd med en hint av färg som är utvecklad för att anpassa sig efter de flesta hudtoner. Skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A samtidigt som den återfuktar.

45 ml/1,5 fl. oz.

Pris 890 kr

 

Daily Sheer 

Broad-Spectrum SPF 50

Vatten- och svettresistent solskydd som snabbt går in i huden och ger en lätt matt finish. Skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A samtidigt som den återfuktar.

45 ml/1,5 fl. oz.

 

Pris 890 kr