Behandlingar

Armplastik
Botox – Azzalure
Bröstförminskning
Bröstförstoring
Bröstlyft
Bukplastik
Facelift
Fettransplantation
Fettsugning
Gynekomasti
Halslyft
Indragna bröstvårtor
Laserbehandling
Ljumskbråck
Näsplastik
Pannlyft / Ögonbrynslyft
Short scar facelift
Smärtbehandling
Svettbehandling
Utstående öron
Vårtgårdsförminskning
Åderbråck / Varicer
Övre och undre ögonlock

Svettbehandling

Svettningar (hyperhidros) indelas i primär och sekundär form. Primär hyperhidros är lokalt, symmetrisk och debuterar tidigt medan sekundär hyperhidros engagerar många delar av hudkostymen och kan vara kopplad till andra sjukdomar.

Svettningar (hyperhidros) indelas i primär och sekundär form. Primär hyperhidros är lokalt, symmetrisk och debuterar tidigt medan sekundär hyperhidros engagerar många delar av hudkostymen och kan vara kopplad till andra sjukdomar.

De flesta personer med primär hyperhidros svettas i armhålorna. Svettningarna är så pass besvärliga att det påverkar livskvaliteten och kan leda till funktionella besvär för patienterna.
Det finns många olika behandlingar för primär hyperhidros men en av de effektivaste är att injecera botulinumtoxin i huden vilket minskar svettningarna under en viss tidsperiod.

Behandlingarna måste dock upprepas eftersom botulinumtoxinet är så pass ytliga i huden så att man behöver oftast ingen bedövning inför en behandling. Botulinumtoxin har få biverkningar och toleras väl av nästan alla patienter.

Har du funderingar kring hyperhidros eller behandlingar med botulinumtoxin är du välkommen att kontakta oss på Specialistkliniken så berättar vi mer!

För oss på Specialistkliniken är det viktigt att du känner dig trygg och säker i dina beslut. Vid en konsultation pratar vi om dina önskemål, förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämplig för just dig.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Specialistkliniken!

Garanterat resultat

På Specialistkliniken eftersträvar vi alltid att du är helt nöjd efter en behandling hos oss. Det är vår Trygghetsgaranti – vi erbjuder kostnadsfri justering* och obegränsat antal återbesök.
När du är nöjd är vi nöjda!
*gäller ej om man önskar byta storlek på implantat


Se exempel på före/efter för att se vilka resultat du kan förvänta dig. Avdelningen frågor och svar innehåller mycket matnyttig information före, inför och efter ett ingrepp.

 

så säger våra kunder

Bokade konsultation hos Dr Göran Stålhult och kände direkt stort förtroende för honom.
Han gick noga igenom vad jag kunde förvänta mig utav operationen och hur den skulle utföras.

Lena B.
Behandling: Estetisk plastkirurgi

Så nöjd över både resultatet och omvårdnaden. Tack Dr Magnus Andersson för ett snyggt resultat och fint bemötande. Tack även till övrig personal, jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Pernilla S.
Behandling: Bukplastik